Autópálya - rendőrség
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Emma Schwarz
2017. május 18.
Felhívások
Chatbox
A hónap legjobbjai

A hónap férfi arca

A hónap női arca

A hónap előtörténete

A hónap játéka

A hónap legaktívabbja

A hónap szerelmespárja
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (22 fő) Szer. Jún. 10, 2020 8:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Sarah Jane keresettjei
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Dr. Sarah J. Williams Szer. Okt. 02, 2019 4:21 pm

» Alexander Kranich
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Alexander Kranich Pént. Dec. 29, 2017 10:31 pm

» Testvérek gyakorolnak - alida&mark
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Christina Engelhardt Vas. Nov. 12, 2017 11:19 pm

» egy barátság akkor és most - mimi&sarah
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Dr. Sarah J. Williams Szer. Nov. 01, 2017 10:02 pm

» Világunk leírása
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Hétf. Júl. 31, 2017 8:37 pm

» Múltat a jelenbe - melinda&tina
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Christina Engelhardt Szer. Aug. 17, 2016 9:31 pm

» Reagsablon kérése
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Szomb. Aug. 06, 2016 7:56 pm

» Kész vagyok
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Kedd Aug. 02, 2016 10:54 am

» Mark Alexander Kranich
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Kedd Aug. 02, 2016 10:53 am

» Léonard Dupont
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Csüt. Júl. 07, 2016 9:43 pm

» Tina & Sarah & Saskia - Az első nap
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Saskia Seidel Csüt. Júl. 07, 2016 9:31 pm

» A remény csillogása (18+) - zack&sarah
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Dr. Sarah J. Williams Szer. Júl. 06, 2016 10:52 pm

» Se veled se nélküled - zack & sarah
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Dr. Sarah J. Williams Szomb. Júl. 02, 2016 3:13 pm

» Másnapok és másállapotok melinda&sarah
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Dr. Sarah J. Williams Szomb. Júl. 02, 2016 3:12 pm

» Néhány fontosabb dolog
A látszat néha csal - zack&hope Emptyby Isolde Maria Schrankmann Szomb. Jún. 25, 2016 9:11 pm

Statisztika

csoport
hölgy
úr
rendőrség
6
1
egészségügy
1
0

 

 A látszat néha csal - zack&hope

Go down 
SzerzőÜzenet
Zack Reynolds

Zack Reynolds

Hozzászólások száma : 42
Age : 35
Lakhely : Schwarzperle
Foglalkozás : üzletember
Rang : főnök

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyHétf. Feb. 15, 2016 11:47 am

Zack & Hope


Egész hazáig azon gondolkodtam, miért hívott fel Hope, eddig sosem csinált ilyet. Bár az is igaz, hogy eddig az anyja nem vette el az eszemet és mindig felhívtam. A francba, most mindent elrontott. Jobb volt, míg Sarah azt hitte meghalt. Nagyon mérgesen értem haza, kipakoltam, mindent a szennyesbe dobáltam, ami persze tele lett, de nem érdekel és leültem a konyhában, hogy megvárjam a lányomat. Tudtam, hogy ma rövid napos és hamarosan hazaér. Délben hallottam meg a hangját, ahogy az osztálytársaival nevetgél. Mikor belépett a házba megvártam míg leveti a kabátját és a cipőjét aztán bejön. Persze először ő kezdte mondani nekem, de ez most nem érdekelt, félbeszakítottam.
-Ide figyelj Kisasszony! Eddig azt hittem nagylány vagy már annyira, hogy egyedül maradj itthon. Megadtam neked a bizalmat, hogy nem hívlak, mert elhiszem, hogy minden rendben. Nem értem miért kellett felhívnod. Ne kérj rajtam számon semmit, az apád vagyok! - nekem is fájt, hogy felemeltem a hangomat, de muszáj lesz elhitetnem vele, hogy minden rendben, hiszen nem tudhatja meg, hogy az édesanyja él és keresi őt. Ki tudja hogy reagálna rá és vajon szeretne-e azután is. Nekem ő a mindenem, nem akarom elveszíteni.

Vissza az elejére Go down
Hope Reynolds

Hope Reynolds

Hozzászólások száma : 16
Age : 14
Lakhely : Köln
Foglalkozás : diák
* : A látszat néha csal - zack&hope Latest?cb=20140430192504&path-prefix=es

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyHétf. Márc. 07, 2016 11:22 amZack & Hope
Tegnap nem hívott apa, nagyon aggódom érte. Minden nap hív, ha nem jön haza. Reggel sem volt még otthon így úgy döntöttem felhívom. De csak a rögzítője válaszolt. Hagytam neki üzenetet és elmentem iskolába, de siettem haza. A barátaim elkísértek és együtt nevetgéltük végig az utat hazafelé. Ahogy beértünk az utcába és megláttam apa kocsiját megkönnyebbültem. Elköszöntem a barátaimtól és mentem befelé. Ledobtam a táskám a sarokba és lerúgtam a cipőmet, egyedül a kabátomat akasztottam fel szépen, a többit ott hagytam és már rohantam is befelé.
-Szia Apa! Miért nem hívtál, azt hittem... - kezdtem, mire ő letámadott, amin meglepődtem. - Nem értelek apa. Hiányzott a hangod, azt hittem én is neked. Én még nem akarok önálló lenni, de ha ez neked ennyire szívbajod, akkor bocsánatot kérek. Többet nem hívlak. - bújtak elő a könnyeim. Kimentem az előszobába és megigazítottam a cipőmet. Apa jött utánam és elkezdte mondani. Nem érdekelt, féltettem őt.
Vissza az elejére Go down
Zack Reynolds

Zack Reynolds

Hozzászólások száma : 42
Age : 35
Lakhely : Schwarzperle
Foglalkozás : üzletember
Rang : főnök

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyVas. Márc. 27, 2016 10:42 pm

Zack & Hope


Hazafelé gondolkodtam, hogy miért hívott fel Hope. Igaz, hogy eddig mindig felhívtam, de addig nem volt az anyja. Most viszont itt volt. Hazudtam neki, de hamar lebuktam. Mérges voltam és úgy éreztem ennek Hope az oka, pedig nem. Csak ültem a konyhában és ahogy hazaért Hope mindent rázúdítottam. Ő válaszolt és sírni kezdett. A fenébe, de utálom, mikor sír, de most nem lágyulhatok el, muszáj éreztetnem vele, hogy baj, hogy felhívott. Fájt, hogy felemeltem a hangomat, de tudtam, hogy nagy baj lesz, ha az anyja megtudja, hogy él. És én biztos, hogy elveszítem őt, amit nem akarok.
-Tudod jól, hogy imádlak, de már elég idős vagy. És mi lesz ha esetleg kollégiumba kerülsz Köln-ben? Minden nap felhívsz? Meg kell értened kislányom. Ez a te érdeked is. El voltam foglalva és reggel már siettem, hogy minél előbb hazaérjek. És most menj a szobádba. - adtam be végül a derekam és kedvesen beszéltem hozzá. Nem, egyszerűen nem tudhatja, hogy az anyja él. De ha Sarah a városban él... És Hope oda kerül... Na ne... De már késő, nem lehet másik iskolába jelentkezni. Nem lehet kollégista, muszáj bejárnia. A buszjárat biztosabb és kevés indul ide.

Vissza az elejére Go down
Hope Reynolds

Hope Reynolds

Hozzászólások száma : 16
Age : 14
Lakhely : Köln
Foglalkozás : diák
* : A látszat néha csal - zack&hope Latest?cb=20140430192504&path-prefix=es

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyHétf. Márc. 28, 2016 11:25 amZack & Hope
Alig vártam, hogy vége legyen a napnak és elindultam a barátaimmal haza. Megkönnyebbültem, mikor megláttam apa autóját a házunk előtt. Ahogy hazaértem az iskolából és ledobtam a táskát meg a cipőmet, már kaptam is. Összevesztünk, de nem úgy, mint szoktunk, ez nagyon is komoly volt. Felhívtam apát tegnap, de nem gondoltam, hogy ekkora balhé lesz belőle. Valamiért nagyon leszidott. Nem értem mi történhetett. Azt hittem örül, ha tud rólam valamit. Elsírtam magam és nem érdekelt mit mond. Persze, ismét jött a szokásos szövegével, hogy az én érdekem, meg aggódik miattam, meg a többi szokásos apaszöveg. Egyszerűen nem értem, tegnap még apáskodott, meg a széltől is óvott ma meg már önállósodjak? Egyszerűen nem igazodom ki rajta. Apa megváltozott egy éjszaka alatt.
-Nem apa, egyáltalán nem értelek meg. Tegnap még úgy mentél el, hogy jaj de szuper minden, ma meg már úristen, mi lesz velem? Mert kollégium vagy bejárás vagy bármi más? Nem értem, de komolyan. Hazudsz? Nem, apa, átlátok rajtad. Valamit csináltál te Köln-ben. Mi történt, rosszat tettél? Vagy találkoztál az anyukámmal? - mondtam ki a varázsszót, amit soha nem akar hallani. Vártam, nagyon is, hogy reagál. És mi van akkor, ha tényleg anyukám miatt ilyen. Sosem volt még ennyire kemény és kegyetlen. Nem akarom, hogy apa is elhagyjon. Kivártam a válaszát és becsaptam a szobám ajtaját magam mögött.
Vissza az elejére Go down
Zack Reynolds

Zack Reynolds

Hozzászólások száma : 42
Age : 35
Lakhely : Schwarzperle
Foglalkozás : üzletember
Rang : főnök

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptySzer. Ápr. 27, 2016 2:00 pm

Zack & Hope


Siettem haza, gondolkodtam közben. Otthon aztán ahogy Hope hazaért, mindent a nyakába zúdítottam. Ő elsírta magát, amit utálok. Hiszen nem ő a hibás, nem lett volna szabad ismét megtennem. Nem játszhatok sem Sarah-val, sem a lányommal. Utálok kiabálni vele, de nem tudhatja meg, hogy az anyja él. Ha megtudja biztos, hogy elveszítem. Muszáj volt bedobnom valami hazugságot, de túl okos, hogy elhiggye. Valamit tennem kell. És kimondta, amitől legjobban féltem.
-Értsd már meg kérlek. Féltelek persze, de gondolkodj te is kérlek, felkerülsz a nagyvárosba, mit csinálsz? Bár én nagyon remélem, hogy bejárós leszel. És még egy ilyen viccet, hogy találkoztam anyáddal. Ha még egyáltalán él is, szerintem Los Angeles-ben maradt. - ekkor csapta be az ajtót az orrom előtt. Ezt egyszerűen nem hiszem el. – A fenébe Hope, kérlek ne csináld ezt. Bocsáss meg, kérlek ne haragudj rám. – ültem az ajtó előtt és vártam, hogy kinyissa az ajtót. Egyre mérgesebb lettem és nem bírtam magammal. – Igen, találkoztam egy olyan emberrel, aki elvette az eszemet, aki miatt elfelejtettelek felhívni. Nem tehetek róla, hogy az anyád megjelent a városban! - mondtam ki és csak ekkor gondolkodtam el. A francba, remélem nem hallotta.

Vissza az elejére Go down
Hope Reynolds

Hope Reynolds

Hozzászólások száma : 16
Age : 14
Lakhely : Köln
Foglalkozás : diák
* : A látszat néha csal - zack&hope Latest?cb=20140430192504&path-prefix=es

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyVas. Május 15, 2016 12:48 pmZack & Hope
Ahogy hazaértem apa kiabált velem. Nem értem mi a baja, egész eddig a széltől is óvott, most meg önállósodjak. Összevesztünk, nem bírom mikor valami hazugságot kitalál azért, hogy megnyugtasson. Túl jól ismerem már, átlátok a szitán. Nem értem mi történt vele egy nap alatt, teljesen megváltozott. Kimondtam a varázsszót, amit utál hallani. Méghozzá az anyukámról kérdeztem. Sosem láttam még ennyire keménynek. Bezárkóztam a szobába és leültem az ágyamra. Elővettem a táskámból a telefonomat és bedugtam a fülhallgatót a fülembe. Nem érdekelt, nem akartam hallani amit mond.
-Hagyjuk már apa ezt a semmi szöveget! Egész eddig meg annyira jó ötletnek találtad Köln-t. - persze, ismételten csak az üres szavai, hogy bocsássak meg. Majd kimondta... Azonnal kivettem a fülhallgatót, lemásztam az ágyról és kinyitottam az ajtót. - Kivel találkoztál? Látni akarom. Hol lakik? Most azonnal beszélni akarok vele. Szóval Köln-ben jártál. Akkor ő is ott lakik? Ezért nem akarod, hogy odamenjek! - szinte meg sem vártam a válaszát, már öltözködni is kezdtem. Nem lehet olyan nagy Köln. Azonnal hívnom kell Tina-t. Fogtam a telefonom és már nyitottam is az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Zack Reynolds

Zack Reynolds

Hozzászólások száma : 42
Age : 35
Lakhely : Schwarzperle
Foglalkozás : üzletember
Rang : főnök

A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope EmptyHétf. Május 23, 2016 7:05 pm

Zack & Hope


Hope bezárkózott a szobájába a szokásos flegma hercegnő stílusában, miután kiabáltam vele. Ültem a földön és beszéltem hozzá, hátha kijön. Végül elszakadt a cérnám és kimondtam az igazságot. Reméltem, hogy nem hallotta, pedig dehogynem. Ehhez bezzeg éles a füle. Tiszta anyja ebben is. Azonnal kirontott a szobából és nekem szegezte a kérdéseit.
-Nem találkoztam az anyáddal! Az anyád nincs itt! Hope, itt maradsz! Itt maradsz és nem öltözöl, amúgy sem akarna látni! - de őt ez nem érdekelte, felöltözött és menni akart. Az ajtó elé álltam, de őt ez nem érdekelte, elhagyta a lakást. – Hope, azonnal állj meg! – de mintha csak a falnak beszéltem volna, ő elindult a városba.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A látszat néha csal - zack&hope Empty
TémanyitásTárgy: Re: A látszat néha csal - zack&hope   A látszat néha csal - zack&hope Empty

Vissza az elejére Go down
 
A látszat néha csal - zack&hope
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Autópálya - rendőrség :: Egyéb :: Archivált részleg-
Ugrás: